Lappeenrannan Musiikkiopiston Oppilaiden Tuki ry

Lappeenrannan Musiikkiopiston Oppilaiden Tuki ry on tammikuussa 2015 toimintansa aloittanut yhdistys, joka tukee toiminnallaan musiikkiopistossa opiskelevia lapsia ja nuoria. Yhdistyksen perustajajäsenet ovat Markus Mäkelä, rehtori Hannele Piippo-Fair, joka toimii yhdistyksen sihteerinä sekä talouspäällikkö Ritva Kuparinen. Hän toimii samalla yhdistyksen rahastonhoitajana.

Keskeinen osa toimintaa on musiikkiopiston kahvion ylläpito. Tarjoamme lapsille ja nuorille mahdollisuuden kohtuuhintaiseen välipalaan usein pitkäksikin venyvän koulu- ja musiikkiopistopäivän aikana. Kahvion taloudellinen tulos pidetään vain itsensä kannattavana ja tuotevalikoima kysynnän mukaisena. Mitä enemmän kahviota käytetään, sitä paremmat mahdollisuudet on pitää hintataso kohtuullisena.

Oppilaiden Tuki hoitaa musiikkiopistolla pidettävien konserttien ja tilaisuuksien väliaika- ja tilauskahvitukset. Lisäksi hoidamme kaupunginorkesterin Lappeenranta-salissa pitämien konserttien naulakko- ja ovipalvelun. 

Tervetuloa mukaan uuden yhdistyksen jäseneksi ja samalla takaamaan musiikkiopistolla toimivan kahvion toiminnan jatkossakin. Yhdistyksen jäsenmaksu on 10€/vuosi.

Jäseneksi voit liittyä tällä lomakkeella.

Hallitus:

Maarit Peltoniemi pj varajäsen       Marika Kesseli
Minna Tissari varapj varajäsen Markus Mäkelä
Terhi Kolehmainen varajäsen Marjukka Pola
Ritva Kuparinen rahastonhoitaja
Hannele Piippo-Fair        sihteeriKahvion varaus

Musiikkiopiston kahvila palvelee konserttien ja tapahtumien väliajalla, kun sen pituus on 20-30 min. Väliaika- ja tilauskahvituksista tulee sopia vähintään kaksi viikkoa aikaisemmin. Tilauskahvitus laskutetaan aina tilatun määrän mukaan.

Väliajattomissa tilaisuuksissa ei ole kahvitusta, ellei sitä erikseen varata. Tilauksen suuruus tulee kuitenkin olla arkisin vähintään 10 hengelle ja viikonloppuisin vähintään 20 hengelle.

Ulkopuoliset konserttien ja tilaisuuksien järjestäjät voivat vuokrata kahvilan tilat 80 euron kertamaksusta.

Varaukset ja lisätietoja antaa talouspäällikkö Ritva Kuparinen, p. 040 847 8343 tai ritva.kuparinen@lprmo.fi