UUDET OPPILAAT LUKUVUODELLE 2018 - 19

Toimipaikat Lappeenranta, Koulukatu 36  ja
Joutseno, Keskuskatu 6

Musiikkiluokat

Uudelle Kimpisen koulun musiikkiluokalle pyrkivien valintakoe järjestetään tiistaina 6.2.2018 musiikkiopistolla. Musiikkiluokalle hakeutuvien infotilaisuus pidetään musiikkiopiston Helkiö-salissa tiistaina 16.1.2018 klo 18.

Muut pyrkijät

Valintakokeet pidetään Lappeenrannassa perjantaina 19.4.2018 ja maanantaina 7.5.2018 sekä Joutsenossa perjantaina 19.4.2018 Valintakokeen aika annetaan hakijalle ilmoittautumisen yhteydessä.

Lappeenrannassa järjestetään avoimet ovet, OPEN HOUSE, lauantaina 7.4.2018.

Valintakokeisiin ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti. 

Ohjeet sähköiseen ilmoittautumiseen päivitetään myöhemmin.

Pyrkijät ilmoittautuvat sen toimipaikan valintakokeeseen, jossa haluavat opiskella. Oppilasvalinnat tehdään toimipaikkakohtaisesti. Oppilas ei voi muuttaa valitsemaansa opiskelupaikkaa.

Oppiaineet: huilu, oboe, klarinetti, saksofoni, käyrätorvi, trumpetti, pasuuna, baritonitorvi, tuuba, lyömäsoittimet, viulu, alttoviulu, sello, kontrabasso, kitara, sähkökitara, sähköbasso, kantele, harmonikka, piano, kirkkourut ja laulu.

Musiikkiopistossa annettava perus- ja musiikkiopistotason opetus on tarkoitettu pääasiallisesti kouluikäisille lapsille ja nuorille. Laulua opiskelemaan voivat pyrkiä 15–vuotta täyttäneet.

Valintakoe perustuu musikaalisuustestiin, jonka lisäksi kaikkien tulee antaa vapaavalintainen laulunäyte. Pyrkijä voi antaa soittonäytteen, jos hänellä on aikaisempia säännöllisiä soitinopintoja yli vuoden ajalta. Soittonäytteen voi antaa vain instrumentilla, jota hakee pääaineekseen. Lauluun pyrkijöiltä vaaditaan aina laulunäyte.

Valittujen nimet ilmoitetaan ma 4.6.2018 klo 12 oppilaitoksen Lappeenrannan ja Joutsenon toimipaikkojen ovissa sekä musiikkiopiston kotisivulla www.lprmo.fi, jos pyrkijä/huoltaja on antanut siihen luvan.

Lisätietoja musiikkiopiston toimistosta p.0400 770 228.

Hannele-Piippo-Fair, rehtori